Despre Noi

Vrem să facem diferența

Un pas mic pentru noi, un pas mare pentru toate companiile românești

2021

Anul înființării

100+

Instanțe active

10+

Echipa noastră

3

Țări în care activăm

Spiritul iflows

Misiunea noastră

Încă de la prima linie de cod, misiunea iflows a fost, este și va fi eliberarea managerului din operaționalul companiei.

FACTORUL UMAN

Care este secretul nostru? Oameni grozavi

iflows a fost fondat în 2021 cu următoarea viziune: crearea unei platforme atât de avansată, încât folosirea acesteia să confere senzația că ai un partener în afacere.

Valorile noastre

Vrem sa Contăm

iflows nu este doar o platformă, ci un instrument menit să aducă plus valoare mediului de afaceri

Impreună

Calitatea unei software va fi mereu definită de pasiunea și dedicarea echipei

Recunoștință

Munca noastră reprezintă o sursă imensă de mândrie pe care suntem recunoscători să o împărtășim cu clienții noștri

Transparență

Pentru noi transparența înseamnă onestitate și integritate în toate comunicările cu clienții noștri

Inspirație

Fiecare interacțiune cu cliențiii noștri, reprezintă o sursă de inspirație, pe care o prețuim enorm

Sprijin

Suntem cu toții împreună în această călătorie, sprijinindu-ne reciproc vom reuși să ne atingem scopul

FOLOSIT CU ÎNCREDERE DE

Conducerea

Andrei Stanciu

Chief Executive Officer
Andrei supraveghează operațiunile, stabilește politici, și coordonează toate echipele implicate în proiectarea, dezvoltarea, testarea și lansarea de noi versiuni iflows.

Ionut Sișu

Chief Operating Officer
Ionuț formulează strategia pentru a duce iflows la următorul nivel. Este capabil să ofere cea mai bună combinație de expertiză și înțelegere a nevoilor din industrie.

Julia Sișu

Chief Marketing Officer
Julia este persoană cheie de contact pentru clienții existenți și potențiali, stabilește strategii și are responsabilitatea generală pentru toate proiectele de comunicare.
PROGRESUL NOSTRU

Istoric

Prima linie de cod pentru acest software care a devenit iflows a fost scrisă în 2019. Un pas mic pentru noi, un pas mare pentru toate companiile românești, am putea spune. La 2 ani după, aveam deja finalizată varianta beta a produsului nostru, așa că pasul firesc a fost testarea și optimizarea acestei variante.

Testele cu diverse grupuri de companii fiind un succes major, am continuat în 2021 să optimizăm constant platforma pentru viteză și scalabilitate mult sporită.

În iulie 2021, brandul iflows a fost înregistrat, iar acum, în anul 2022, suntem gata să îți oferim un software extrem de avansat în beneficiul companiei tale.

  • Spiritul nostru inovativ a fost întotdeauna ghidat de ideea de a obține maximul de performanță cu un maxim de integritate
  • iflows este complet orientat către client – tratăm toate problemele clienților noștri cu seriozitate, considerăm că nimic nu este prea mărunt pentru a merită atenția noastră
  • Și, ca în cazul oricărei companii serioase, cel mai important atu al nostru este echipa. Suntem mândri de muncă noastră: iflows te va ajută cu siguranță să ai parte de o imagine 360, integrată și interconectată, asupra întregii tale companii

Te așteptăm să devii parte a succesului iflows!

Ești gata să îți duci afacerea la nivelul următor?