Siguranța Datelor

Politică de securitate

Menținerea în siguranță a datelor clienților noștri este o prioritate absolută la iflows. Scopul nostru este de a oferi un mediu securizat, fiind, de asemenea, atenți la performanța aplicației și la experiența generală a utilizatorului.

Pentru a ne trimite o vulnerabilitate sau o altă problemă de securitate, trimiteți un e-mail la security[@]iflows.ro!

conformitate

Certificări și atestări

Standard global pentru sistemele de management al securității informațiilor

general-data-protection

Protecția datelor și drepturile persoanelor vizate pentru rezidenții UE

Securitatea aplicației

Toate comunicațiile aplicației web iflows sunt criptate pe 256 de biți SSL, care nu poate fi vizualizat de o terță parte și este același nivel de criptare folosit de bănci și instituții financiare. Toate datele pentru iflows sunt criptate în repaus folosind criptarea AES-256.

iflows menține conformitatea continuă cu PCI, respectând standardele stricte ale industriei pentru stocarea, procesarea și transmiterea online a informațiilor despre cardul de credit.

iflows monitorizează în mod activ securitatea, performanța și disponibilitatea continuă 24/7/365. Efectuăm teste automate de securitate în mod continuu. De asemenea, contractăm o terță parte pentru testarea de penetrare.

În ceea ce privește confidențialitatea, suntem membri ai cadrului Privacy Shield și puteți vedea politica noastră completă de confidențialitate aici: Politica de Confidențialitate